VCA certificering

Sandsure begeleidt bedrijven bij het verkrijgen van een VCA bedrijfscertificering. Van het opstellen van de benodigde procedures, tot en met de bedrijfscertificering.
Uw VCA bedrijfscertificering is bij ons in goede handen. We zorgen dat de VCA op praktische en werkbare wijze in uw bedrijf wordt ingevoerd. Dit zodat VCA geen blok aan uw been wordt, maar serieus een toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

Waarom VCA bedrijfscertificering?

VCA-procedures dragen ertoe bij  dat uw medewerkers de juiste instructie m.b.t. veilig werken ontvangen. Ook worden zij ook gecorrigeerd als dat nodig is, omdat alles systematisch is afgesproken en vastgelegd. Tevens wordt door de VCA-procedures uw bedrijfsvoering op dit punt ook ondersteund.
Steeds meer opdrachtgevers vragen om VCA gecertificeerde bedrijven. Om een opdracht te krijgen kan het zelfs het verschil maken of uw bedrijf wel of niet VCA gecertificeerd is.

Wat is VCA ?

VCA heeft alles te maken met veiligheid en veilig werken, dit om het aantal ongelukken te verminderen.
De VCA-procedures hebben betrekking op Veiligheid, Gezondheid. Deze  zijn maatwerk welke moeten passen bij het bedrijf en de bedrijfsvoering.
Onderdeel van de procedures zijn diverse VCA-documenten, zoals: handboek, werkplekinspectieformulieren, e.d.

Vindbaar voor potentiële opdrachtgevers

Is  uw bedrijf gecertificeerd? Dan wordt het automatisch opgenomen in het Centraal Certifcation Register CRR.
Hierdoor kunnen potentiële opdrachtgevers u vinden bij het zoeken naar VCA gecertificeerde bedrijven. VCA gecertificeerde bedrijven

Meer informatie?
Wanneer u meer informatie wenst over VCA of een certificering, dan zijn we graag bereid om u vrijblijvend de benodigde informatie te verstrekken.
U kunt met ons in contact komen door het invullen contactformulier, u kunt natuurlijk ook telefonisch uw vragen stellen.