Wij bieden ook Vind ons Contact opnemen

Open inschrijving

Heuvelenweg 34 i

0521 - 344 121

Portofoon verhuur voor korte en langere perioden, evenementen en bouw

Heeft u tijdelijk portofoons nodig bijv. voor een evenement, dan kunnen we voor u een passende portofoon - verhuuroplossing leveren. Ook voor aanvulling op uw eigen portofoonnetwerk kunt u bij ons portofoons huren. Voor een portofoon zijn er verschillende benamingen zoals: walkietalkie, walky talky, walkie talkies, radio, mobile-radio enz.
Portofoons worden voornamelijk gehuurd voor: evenementen, beurzen, concerten, feesten, congressen, maar ook bijvoorbeeld voor bouwbedrijven en industrie. Onze verhuurpool bestaat uit degelijke en professionele portofoons.

Doordat wij naast de telecommunicatiesector ook vele jaren ervaring hebben opgebouwd in de BHV, EHBO en beveiligingsbranche, hebben wij ruime ervaring met diverse soorten bedrijven en organisaties. Hierdoor kunnen wij voor u een op maat gemaakt portofoon verhuurconcept bieden. Naast de evenementencommunicatie verhuren wij ook portofoons voor bedrijfstoepassingen. Als u voor uw bedrijf of organisatie voor een korte of lange termijn extra portofoons nodig heeft, dan kunt u deze bij ons huren. Ook voor portofoonverhuur, kunnen wij onze verhuurportofoons op uw bedrijfsfrequentie programmeren. Al onze huurportofoons kunnen wij uiteraard ook voorzien van handmicrofoons en bijbehorende oortjes. (security oortjes).

De portofoons die wij verhuren kunnen wij voor u programmeren met meerdere portofoonkanalen. Heeft u een speciaal evenement, waarvoor u een groot aantal portofoonkanalen wilt gebruiken, dan is het raadzaam om dit voortijdig aan te geven. Voor specifieke toepassingen kan het noodzakelijk zijn dat wij voor u extra portofoonfrequenties moeten aanvragen. Wij adviseren dan ook om minimaal een aantal maanden voor uw evenement de portofoons te reserveren, zodat een eventuele extra frequentieaanvraag ook tijdig aan u kan worden verleend.

Voor evenementen zoals; vierdaagse, koningsdag evenementen, wielerrondes of grote buitenevenementen is het zelfs mogelijk om een hele stad en omgeving of meerde dorpen met een steunzender van portofoonbereik te voorzien. Nadat wij een steunzender of basispost hebben geïnstalleerd verzorgen wij een portofoonbereik en ontvangsttest. op deze manier kunt u er zeker van kan zijn dat uw voor uw evenement of project overal voldoende portofoonbereik heeft.